A MŰVÉSZET KALAND, TARTS VELÜNK!

GYIK

Mikor lehet jelentkezni?

A következő tanévre minden év májusában lehet jelentkezni. A pontos dátumot az előző hónapban a honlapunkon közzétesszük.

Hogyan lehet betekintést nyerni a művészeti iskola óráiba?

Nyílt napokat minden év májusában tartunk. Ebben az időszakban mind a négy művészeti ág összes órája látogatható. A pontos dátumot és az órarendet az előző hónapban a honlapunkon közzétesszük.

Hogyan jelentkezhetnek iskolánkba?

Minden jelentkezőnek jelentkezési lapot kell kitöltenie. A jelentkezési lap itt letölthető vagy irodánkban személyesen átvehető. A jelentkezési lapot elküldhetik a nagykovacsiami@gmail.com e-mail címre vagy leadhatják személyesen az irodánkban az alábbi címen: 2094 Nagykovácsi, Kossuth utca 64.

A jelentkezési lapra kérjük, mindenképpen írják rá gyermekük oktatási azonosító számát, melyet attól az általános iskolától tudnak elkérni, ahol a gyermek tanulói jogviszonya fennáll. A jelentkezés még nem jelenti az intézményünkbe történő automatikus felvételt.

Kell-e felvételizni?
  • A klasszikus zene és színjáték tanszakokon a jelentkező gyerekek felvételi meghallgatáson vesznek részt. A táncművészeti és képzőművészeti tanszakainkon nincs felvételi, így a törvény által előírt létszámig minden jelentkezőt felveszünk. Túljelentkezés esetén az iskolánkkal már tanulói jogviszonyban álló növendékeink elsőbbséget élveznek, az új jelentkezőknél pedig a jelentkezés időpontját vesszük alapul az elbírálásnál. Akinek nem sikerült bejutnia, várólistára kerül, ezzel esélyt kap, hogy megüresedés esetén az intézményünk tanulója lehessen. Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk az eredményről.
Hogyan történik a beiratkozás?
  • A felvett tanulók beíratása személyesen történik irodánkban. Ekkor az adatok egyeztetésére, a Nyilatkozat kitöltésére és a térítési díj befizetésére kerül sor.
  • A beiratkozást követően a tanévkezdéssel kapcsolatos tudnivalókról e-mailben tájékoztatjuk új növendékeinket és szüleiket.
Év közi felvételek:

Megüresedés esetén év közben is hirdethetünk felvételt. Ilyenkor a várólistás jelentkezők előnyt élveznek.
Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola | 2094 Nagykovácsi, Kossuth utca 101. | Intézményvezető: Gáspár Kornélia