​​

Kokas-műhely újra!

  • IHLETETT ZENE
  • SZABADMOZGÁS
  • SZÁRNYALÓ FANTÁZIA
  • ÁTVÁLTOZÁS

ZENEI MŰHELY KOKAS KLÁRA MÓDSZERÉVEL

Péntekenként 16.00.-17.00.

Helyszín: Öregiskola

3-7 éves gyerekek és szüleik részére. A foglalkozásokat vezeti: Wambach Krisztina, a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola tanára.

​​

Wambach Krisztina, zongoratanár

Wambach Krisztina 1989-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Tanárképző Intézetének Győri Tagozatán. 1989-1998-ig a Járdányi Pál Zeneiskolában
tanított, illetve korrepetítorként dolgozott.
A sok szakirányú továbbképzés mellett részt vett a Gordon iskola Tanári Eredményességi Tréningjén és Kokas Klára szabadmozgásos, improvizációs tanárképzésén. Utóbbit 2008 szeptemberétől a Solymári Fészek Waldorf Iskolában -szakköri foglalkozásként –oktatja is.
1995-ben Lorenz Dávid rábeszélésére lett az akkor még igencsak kis létszámú Nagykovácsi Zeneiskola tanári karának is tagja.

Ars Poeticája:

"A Nagykovácsi Művészeti Iskolában a zenetanításról vallott nézeteim otthonra találtak. Úgy gondolom, a tanár és növendéke közötti viszony meghatározó tényező. Feladatom nemcsak a tanítás,hanem a gyerekek önbecsülésének, önbizalmának erősítése, gátlásaik, szorongásaik oldása. A zene szeretete nem alakul ki parancsszóra,csak hosszú, lelkesedéssel és szeretettel együtt eltöltött évek alatt adható át.
Számomra is megdöbbentő élmény,hogy a gyerekek milyen közvetlen, mély kapcsolatba tudnak kerülni a zenével, s milyen nyitottak, fogékonyak bármilyen stílusú ihletett zeneműre."

Tartalmai lekérdezése