Mikor lehet jelentkezni?

A 2018/19-es tanévre 2018. május 14-24-ig lehet jelentkezni minden tanszakra.

A nyílt napokat  2018. május 14-18. között tartjuk. Mind a négy művészeti ág összes órája látogatható ebben az időszakban. A nyílt napok órarendjét a honlapunkon közzé tesszük!

Hogyan jelentkezhetnek iskolánkba?

Minden jelentkezőnek jelentkezési lapot kell kitöltenie. A jelentkezési lap itt letölthető, vagy irodánkban személyesen átvehető. A jelentkezési lapot elküldhetik a nagykovacsiami@gmail.com e-mail címre, vagy leadhatják személyesen az irodánkban az alábbi címen: 2094, Nagykovácsi, Kossuth utca 64.

A jelentkezési lapra kérjük, mindenképpen írják rá gyermekük 11 jegyű oktatási azonosító számát, melyet megtalálnak a diákigazolványon, vagy attól az általános iskolától tudnak elkérni, ahol a gyermek tanulói jogviszonya fennáll! A jelentkezés még nem jelenti az intézményünkbe történő automatikus felvételt!

 Kell-e felvételizni?

  • zeneművészeti és színjáték  tanszakokon a jelentkező gyerekek felvételi meghallgatáson vesznek részt. Ezek időpontjáról a szülőket e-mailben értesítjük 2018. május 25-ig. A felvételi meghallgatások várható időpontja: 2018. május 28-június 1.
  • A felvételihez nem szükséges előképzettség, általános képességeket mérünk a gyerekeknél, mindezt oldott légkörben, játékos módon.
  • táncművészetiés képzőművészeti tanszakainkon nincs felvételi, így a törvény által előírt létszámig minden jelentkezőt felveszünk. Túljelentkezés esetén az iskolánkkal már tanulói jogviszonyban álló növendékeink elsőbbséget élveznek, az új jelentkezőknél pedig a jelentkezés időpontját vesszük alapul az elbírálásnál. Akinek nem sikerült bejutnia, várólistára kerül, ezzel esélyt kap, hogy megüresedés esetén az intézményünk tanulója lehessen. Minden jelentkezőt  2018. június 4-ig  e-mailben értesítünk az eredményről.

Mi történik a felvételi meghallgatás után?

  • A felvételi meghallgatás eredményéről minden jelentkezőt 2018. június 4-ig e-mailben értesítünk.

 Hogyan történik a beiratkozás?

  • A felvett tanulók beíratása személyesen történik irodánkban  2018. június 4-8. között, irodai nyitvatartási időben. Ekkor az adatok egyeztetésére, a Nyilatkozat kitöltésére, és a térítési díj befizetésére kerül sor.
  • A beiratkozást követően a tanévkezdéssel kapcsolatos tudnivalókról e-mailben tájékoztatjuk új növendékeinket és szüleiket.

 Év közi felvételek:

Megüresedés esetén év közben is hirdethetünk felvételt. Ilyenkor a várólistás jelentkezők előnyt élveznek.