A MŰVÉSZET KALAND, TARTS VELÜNK!

JELENTKEZÉS

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020/21. tanévre történő jelentkezéseket intézményünk rendhagyó módon, meghosszabbított határidővel, online bonyolítja le.

Jelentkezési határidő minden tanszakra: 2020. május 13 - 2020. augusztus 23.

A művészeti iskolába jelentkezőknek - minden tanszak esetén - az alábbi linken található online jelentkezési adatlapot kell kitöltenie: „Jelentkezési adatlap

Jelentkezés kizárólag ezen a felületen adható le, e-mailen és egyéb más formában érkező szándékokat sajnos nem tudunk elfogadni!

Az adatlap gyors és zökkenőmentes kitöltése érdekében szeretnénk előre jelezni, hogy a jelentkezéshez elengedhetetlenül szükséges a gyermek oktatási azonosító száma, melyet azon általános iskola tud megadni, ahol a gyermek tanulói jogviszonya fennáll. A művészeti iskolába való jelentkezés feltétele, hogy a gyermek 2020. szeptember 1-ig általános iskolai tanulmányait megkezdje.

A jelentkezés sikeres fogadásáról informatikai rendszerünk automatikus üzenetet küld. Ez azonban még nem jelenti az intézményünkbe történő automatikus felvételt!

A klasszikus zene és színjáték tanszakokon a jelentkező gyerekek felvételi elbeszélgetésen vesznek részt, melynek időpontjáról külön e-mailben értesítjük a jelentkezőket. A meghallgatáson alapvető készségeket mérünk fel oldott, játékos formában.

A felvételi meghallgatások időpontja: 2020. augusztus 31 - szeptember 4.

A táncművészeti és képzőművészeti tanszakokon nincs felvételi meghallgatás. A törvény által előírt létszámig minden jelentkezőt felveszünk. Túljelentkezés esetén az iskolánkkal már tanulói jogviszonyban álló növendékeink elsőbbséget élveznek, az új jelentkezőknél pedig a jelentkezés időpontját vesszük alapul az elbírálásnál. Akinek nem sikerült bejutnia, várólistára kerül, és megüresedés esetén esélyt kap a felvételre.

A jelentkezések összesítését követően, a növendéklétszámok ismeretében minden jelentkezőt e-mailben értesítünk az eredményről, és a beiratkozás további menetéről legkésőbb 2020. szeptember 7-ig.

Kinek ajánljuk a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskolát (NAMI)?

Mindenkinek,

  • aki szeret énekelni, táncolni, szerepelni, rajzolni;
  • aki kedvet és ambíciót érez magában, hogy heti 2-4 alkalommal délutánonként órákra járjon;
  • akinek belefér az idejébe a rendszeres gyakorlás, és nem riad vissza a színpadi szerepléstől sem, (ámbár ez utóbbi nem elvárás)
  • aki szeretne egy barátságos, vidám közösség tagja lenni.

Bővebb információ az egyes tanszakokról és pedagógusainkról: www.nami.hu

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségünk: iroda@nami.hu

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Hangolódj ránk!

NAMI

Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola | 2094 Nagykovácsi, Kossuth utca 101. | Intézményvezető: Gáspár Kornélia

Jelentkezési lap

Név:
Oktatási azonosító:
Választott tárgy 1:
Választott tárgy 2:
Választott tárgy 3:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó e-mail:
Kapcsolattartó telefon:
A jelentkező jelenleg a NAMI növendéke?: