A MŰVÉSZET KALAND, TARTS VELÜNK!

Jelentkezés a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskolába

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Szeretettel várjuk a 2021/22. tanévre beiratkozni szándékozó növendékeket!

Jelentkezni 2021. április 12. és május 14. között lehet minden tanszakra, az alábbi jelentkezési lap online kitöltésével: JELENTKEZÉS

Jelentkezés kizárólag ezen a felületen adható le, e-mailen és egyéb más formában érkező jelentkezéseket nem tudunk elfogadni!

A pedagógusok bemutatkozó videói megtekinthetők: itt

Fontos tudnivalók:

 1. Kérjük, kattintson a jelentkezési lapra és töltse ki.
 2. Az adatlap gyors és zökkenőmentes kitöltése érdekében szeretnénk előre jelezni, hogy a jelentkezéshez elengedhetetlenül szükséges a gyermek oktatási azonosító száma, melyet azon általános iskola tud megadni, ahol a gyermek tanulói jogviszonya fennáll. A művészeti iskolába való jelentkezés feltétele, hogy a gyermek 2021. szeptember 1-ig általános iskolai tanulmányait megkezdje.
 3. A jelentkezés befogadásáról és a további teendőkről, tudnivalókról e-mail-ben küldünk értesítést. A jelentkezés leadása nem jelenti az intézményünkbe történő automatikus felvételt!
 4. A klasszikus zene és színjáték tanszakokon a jelentkező gyerekek felvételi elbeszélgetésen vesznek részt, melynek időpontjáról külön e-mailben értesítjük a jelentkezőket. A meghallgatáson alapvető készségeket mérünk fel oldott, játékos formában. A felvételi meghallgatások időpontja várhatóan: 2021. május 17-21., mely a vírushelyzet függvényében változhat.
 5. A táncművészeti és képzőművészeti tanszakokon nincs felvételi meghallgatás. A törvény által előírt létszámig minden jelentkezőt felveszünk. Túljelentkezés esetén az iskolánkkal már tanulói jogviszonyban álló növendékeink elsőbbséget élveznek. Akinek nem sikerült bejutnia, várólistára kerül, és megüresedés esetén esélyt kap a felvételre.
 6. A jelentkezések összesítését követően, a növendéklétszámok ismeretében minden jelentkezőt e-mailben értesítünk az eredményről és a beiratkozás további menetéről legkésőbb 2021. május 29-ig.
 7. Beiratkozás időpontja minden tanszakon: 2021. május 31 - június 4.

Kinek ajánljuk a Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskolát (NAMI)?

Mindenkinek,

 • aki szeret zenélni, énekelni, táncolni, szerepelni, rajzolni;
 • aki kedvet és ambíciót érez magában, hogy heti 2-4 alkalommal délutánonként órákra járjon;
 • akinek belefér az idejébe a rendszeres gyakorlás, és nem riad vissza a színpadi szerepléstől sem, (ámbár ez utóbbi nem elvárás)
 • aki szeretne egy barátságos, vidám közösség tagja lenni.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségünk: iroda@nami.hu

Szeretettel várjuk a gyerekeket!

Hangolódj ránk!

NAMI

Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola | 2094 Nagykovácsi, Kossuth utca 101. | Intézményvezető: Gáspár Kornélia

Jelentkezési lap

Név:
Oktatási azonosító:
Választott tárgy 1:
Választott tárgy 2:
Választott tárgy 3:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó e-mail:
Kapcsolattartó telefon:
A jelentkező jelenleg a NAMI növendéke?: